Vacature GZ-Psycholoog of Psychotherapeut

Wil jij als GZ-psycholoog of psychotherapeut je eigen pad volgen en werken binnen een team dat zich richt op een vernieuwende, traumagerichte visie op behandeling? Ben jij nieuwsgierig, creatief en klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze vrijgevestigde praktijk bestaat uit een jong en stabiel team van psychologen en orthopedagogen en een creatief therapeut. Iedereen beschikt over een SKJ registratie. In onze praktijk behandelen we kinderen, jongeren en volwassenen. We werken zowel vanuit de zorgverzekering als particulier.

In onze praktijk wordt er regelmatig gewerkt buiten de gebaande paden waardoor we zo goed mogelijk aansluiten bij de cliënten. Nieuw in de praktijk is behandeling vanuit de polyvagaaltheorie. De werkrelatie met de client staat bij ons centraal.

Samen met een collegapraktijk zouden we de postdoctorale opleiding willen vormgeven zodat we ons team de kans kunnen geven verder te leren.

Dit ga je doen

Als onderdeel van ons team krijg jij de kans om niet alleen cliënten te behandelen, maar ook om samen te werken met onze collegapraktijk en het Kind-en jeugdcentrum Leeuwarden. Ook werkbegeleiding geven aan collega’s en bijdragen aan MDO’s staat op jouw to-do lijstje. Samen met de praktijkhouder denk jij na over nieuwe manieren om ons team verder te laten groeien. Je bent bereid om je o.a. te scholen in de polyvagaaltheorie.

Dit ben jij

  • GZ-Psycholoog of Psychotherapeut
  • Je durft buiten de gebaande paden te wijken en bent oprecht nieuwsgierig naar cliënten
  • Je durft je open te stellen om jezelf te ontwikkelen en kan collegas hiertoe stimuleren

Wij bieden

Onze praktijk stimuleert  persoonlijke ontwikkeling en investeert in het talent van onze medewerkers. Daarnaast bieden we

  • Salariëring volgens cao GGZ
  • Uren in overleg
  • Scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een goed pensioen bij pensioenfonds PZFW

Startdatum van de functie is in overleg.

Enthousiast?

Schrijf dan je motivatie met CV en stuur deze aan:

Karin@psychologisch-centrum.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Kooij, Psychotherapeut, via 058-2030044

[contact-form-7 id=”897″ html_class=”default”]

Bedrijfsprofiel
Mijn naam is Karin Kooij, medepraktijkhouder van Psychologisch centrum.
In onze praktijken bieden wij hulp aan mensen binnen de basis en specialistische GGZ. Daarnaast geven we particuliere hulp, waaronder relatie,- en systeemtherapie. Wij doen ons best cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal.

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X