Cliënten vertellen

Psycholoog
5 / 5 sterren - Ik voegde me altijd naar wat ik dacht dat anderen van me verwachtten. Iedereen kon een appèl op me doen. Daar kreeg ik last van. Dat wist ik wel, maar ik wist het niet om te buigen naar een voor mijzelf wenselijke situatie. Tijdens de gesprekken met Karin ben ik er achter gekomen dat ik baas ben over mezelf. Ik heb weer leren varen op mijn eigen kompas. Ik ben daarin nog niet uitgeleerd, maar ik heb wel de zet gekregen in de goeie richting. Het heeft me de basis gegeven waar ik naar op zoek was. Het leuke is: die basis zat gewoon in mezelf!
Psycholoog
5 / 5 sterren - "Ik heb kwaliteiten in mijzelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik laat deze kwaliteiten nu verder ontkiemen zodat ik er dagelijks ‘gebruik’ van kan maken. En ik heb ik geleerd naar mijn lichaam te luisteren en ernaar te handelen. En dat is heel veel voor iemand zoals ik…"
Psycholoog
5 / 5 sterren - "Gelijk bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij Karin. Ze luisterde goed naar mijn verhaal, stelde de juiste vragen en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel weer naar huis fietste. Na maar zes sessies gehad te hebben voel ik me energiek. Het lusteloze gevoel wat ik had is volledig verdwenen. Ik voel me steviger en durf weer voor mezelf te kiezen. Karin heeft me aan het denken gezet en dat is precies wat ik nodig had."
Psycholoog
4 / 5 sterren - "Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Ze luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 3 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mij zelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu beter wie ik echt ben en waar ik mee moet leven."
Psycholoog
5 / 5 sterren - "Ik heb meer zelfinzicht gekregen en ik ben nu blij dat je ging doorvragen. Ik heb er veel van geleerd. Je straalt kennis, vertrouwen, medeleven en veiligheid uit. Dat moedigde me aan om me kwetsbaar op te stellen. Ik kan het verleden nu beter los laten, ervan leren en me weer richten op de toekomst. Bedankt Karin!"
Psycholoog
5 / 5 sterren - "Je bent een echte vakvrouw met veel aandacht. Soms confronterend en altijd betrokken."
Psycholoog
5 / 5 sterren - "Paul heeft mij het afgelopen jaar zeer goed geholpen. Hij was een luisterend oor en gaf mij goede adviezen waar ik echt wat aan heb gehad. De manier hoe hij werkt heb ik als zeer prettig ervaren. Hij stelt je op je gemak en heeft mij een andere manier van denken laten ervaren. Bedankt voor al je hulp!"

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X