Psycholoog Dea Boom

Werk en opleiding
Mijn naam is Dea Boom en ik ben in 2012 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb na een verlenging van mijn stage gewerkt bij twee verschillende praktijken en daar ervaring opgedaan met individuele behandelingen, groepstherapie en relatietherapie. Sinds november 2016 ben ik overgestapt naar Psychologisch Centrum. Hiernaast ben ik sinds september 2016 in opleiding tot Gestalt therapeut, heb ik een eigen bedrijf waarin ik online cursussen aanbied en geef ik de cursus Omgaan met faalangst op de Hanze Hogeschool in Groningen.

Werkwijze
In mijn werk vind ik het belangrijk om de therapie zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de cliënt. Ik werk persoonsgericht en betrek daarin altijd de invloeden van de omgeving. Ik ben van mening dat onze problemen in wisselwerking met anderen zijn ontstaan en dat ook in dat veld de oplossingen te vinden zijn. Ik zie het als mijn taak om de ander te helpen ontdekken welke wegen het beste bij diegene passen om zijn/haar leven verder te ontwikkelen.

Persoonlijk
Naast de liefde voor mijn vak en het werk dat ik daarin kan uitvoeren, ben ik in mijn vrije tijd heel graag bezig met dansen en muziek maken. Hiernaast houd ik van lezen, gamen en wandelen. Ik woon samen met mijn man in Groningen en werk met plezier in zowel mijn geboortestad als in Leeuwarden.

psycholoog-dea-boom

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X