ADHD, hoe uit zich dat?

Drukker zijn merk jij soms aan je lijf, je kunt moeilijk stil zitten en bent altijd in beweging, maar kun je ook merken in je hoofd. Je gedachten houden nooit op en springen van de hak op de tak.

Als je drukker bent dan de gemiddelde mens, kan dit de nodige problemen opleveren in je persoonlijke leven en je relaties, zoals met je partner of met je kinderen, of in je werk.

Aandacht vasthouden

Daarnaast kun je moeilijkheden ervaren met het richten en het vasthouden van je aandacht. Het lezen van een boek of het afmaken van een klusje is daardoor erg lastig.

Ook kun je problemen ervaren met je ‘rem’. Dan is het voor jou moeilijk om te stoppen als je bijvoorbeeld eenmaal aan het praten bent. Of ben je impulsiever dan anderen, waardoor je eerst doet en dan pas denkt? Het is begrijpelijk dat dit de nodige gevolgen heeft voor jouw leven!

We helpen je graag

Neem contact op met Psycholoog Leeuwarden want je bent bij ons aan het goede adres om aan je ADHD te werken. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 058 – 203 0044 of stuur een e-mail >

Pscholoog-leeuwarden-sociale-problemen-therapie-behandeling

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X