Tarief, vergoeding & wachttijd volwassenen

Wachttijd tot intake waarna behandeling direct volgt:

Wachttijden kinderen: geen wachttijd, Zelfbetaler: geen wachttijd, Volwassenen met verwijzing: ± 20 á 22 weken

Door een groeiende wachtlijst zijn we op dit moment niet in staat om nieuwe volwassen cliënten aan te nemen.

Tarief en duur gesprek

Voor een afspraak bij Psycholoog Leeuwarden, ook de intake, staat 60 minuten. Hiervan is 45 minuten gesprekstijd en 15 minuten verwerkingstijd voor de psycholoog. Zo’n afspraak voor jou alleen, kost €107,-.

Wachttijden?

Onze wachttijden verschillen per behandelaar. Die tijd kan variëren van binnen enkele dagen tot binnen 22 weken. Soms annuleert een client en dan kunt u per direct gebruik maken van de aangeboden ruimte. Neem hiervoor contact op met onze praktijkassistent Betty Jongbloed.

Hoeveel gesprekken?

Hoeveel gesprekken er nodig zijn hangt af van de ernst, de aard, maar ook de duur van je problematiek. Je zult begrijpen dat als klachten al jarenlang spelen, deze nooit in een of enkele gesprekken verdwenen zullen zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om grondig te werk te gaan, dat maakt de kans op terugkomst van je klachten minder groot.

Betaling en afzeggen

De betaling gebeurt middels facturatie per e-mail.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het ons 48 uur van tevoren weten, dan kunnen we nog iemand anders inplannen. Zeg je binnen 2 hele werkdagen af, dan zijn we genoodzaakt €75,- in rekening te brengen.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 058 – 203 0044 of stuur een e-mail >

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X