Professioneel steuntje in de rug

Iedereen kan op een zeker moment wel wat hulp gebruiken. Psychologen helpen je bij het (h)erkennen van problemen, het vaststellen van hun oorzaak en helpen je de stappen te maken die nodig zijn om de klacht te verhelpen.

Wanneer zoek je hulp bij Psycholoog Leeuwarden?

Denk niet te lang ‘ik moet er alleen uitkomen’, ‘het moet eerst erger worden’ of ‘dit is geen klacht voor een psycholoog’. Veel mensen twijfelen om de stap te zetten om daadwerkelijk een afspraak te maken bij een psycholoog.

Voel jij ook die twijfel, neem dan gerust eens contact op met onze assistente Betty Jongbloed. Zij kan al je vragen beantwoorden en je twijfel wegnemen. Juist als je er vroeg bij bent, kunnen wij je goed helpen!

Iedereen heeft af en toe wat hulp nodig

Je zou bijna denken dat je, nu je volwassen bent, alles alleen zou moeten kunnen oplossen en beslissen. Misschien ervaar je het zelfs als een zwakte om hulp te zoeken.

Helaas is het een illusie dat je al je problemen zelfstandig moet oplossen. Een mens is nu eenmaal een sociaal wezen en heeft steun nodig uit en van zijn omgeving. Maar soms kunnen vrienden en familie niet de steun bieden die jij nodig hebt. Als jij dit herkent, is de tijd misschien rijp om contact te zoeken met Psycholoog Leeuwarden.

Hoe werkt psycholoog Leeuwarden?

Als je bij ons komt met een psychisch probleem dan kijken we samen wat we daaraan kunnen doen en gaan we aan de slag. We verwachten van jou dat als je zelf wilt veranderen, je zelf ook aan de slag gaat om die verandering aan te brengen en om die stappen te zetten die jij wilt!

Wij helpen je om blokkades op te heffen die jouw weg naar verandering blokkeren. Psycholoog Leeuwarden ondersteunt je om vastgeroeste patronen te doorbreken. Dit doen we door goed naar je te kijken, door aandachtig te luisteren en je de aandacht te geven die je nodig hebt.

We staan voor je klaar

Mocht je op onze website niet alle informatie vinden die jij zoekt, bel of mail ons dan gerust! Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 058 – 203 0044

Neem direct contact op met Psycholoog Leeuwarden!

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X